Velkommen til et godt måltid og hyggelig stemning!

Velkommen til et godt måltid og hyggelig stemning!

I vinterhalvåret er det Brygga 11 med en av landets mest meritterte kokker, Bocuse d`Or vinnere og verdensmester i matlagning, Geir Skeie, i spissen.

Han er vår kjøkkensansvarlige, sammen med sitt team fra Brygga 11.
De gjør sitt ytterste for at du skal få en deilig og hyggelig matopplevelse her hos oss.

Vårt vinkart supplerer matmenyen som har fokus på fisk med slagordet #ektefiskelykke. Vår vinkjeller byr på mange spennende smaker.
Brygga 11 finner du både i Sandefjord, Hemsedal og Stord. Les mer og se meny her>>

I sommerhalvåret er restauranten åpen i perioden 6-29. juli 2018 for frokost og middag. Utover denne perioden er restauranten kun åpen for forhåndsbestilte grupper.

Restauranten er selvsagt åpen for alle – ikke bare hotellets gjester.
Kontakt oss gjerne for spørsmål eller bordreservasjon.

Book Bord

After ski på toppen av fjellet

Ingenting slår varmende solskinn, musikk og herlig stemning!
Afterski på Skarsnuten er definitivt «one of a kind».

Dette er stedet hvor de voksne møtes til en hyggelig og avslappende avslutning på skidagen.  En perfekt start på kvelden din i Hemsedal.

DJ starter å spille i 15 tiden og spinner platene frem til middag, kl 19.00.
Når solen skinner åpner vi dørene til terrassen og fyrer opp grillen.


Vi har flere events gjennom skisesongen, følg med på vår Facebookside for oppdateringer!